Miljö och kvalitet

Emballage-pool, erfarna truckförare och logistik med hög precision. Tree Logistics är samarbetspartnern för lager och logistik där miljö & kvalitet går hand i hand. 

Erfaren personal för säker lagerhantering

Vår välutbildade och erfarna personal vet vad som krävs både vid förflyttning och planering av din lagerplats. Ett fungerande logistiksamarbete med låg felmarginal kräver att vi skapar oss kunskap om våra kunders produkter. Med våra flexibla lösningar kan vi leverera högsta tänkbara service till ett bra pris. Alltid med miljö & noggrannhet i fokus.

Kostnadseffektiv och miljömedveten logistiklösning

Med vår emballage-pool har vi möjlighet att effektivisera vår lagerhållning samtidigt som vi sparar på både anställda och miljön. Vi återanvänder både pallar och pallkragar så länge som möjligt vilket minskar behovet av nytt emballage.

Vårt största fokus ligger på att effektivisera processen och på ett säkert sätt hantera dina gods. 

KONTAKTA OSS

Hallevadsgatan 8. 595 35 Mjölby
Produktionstelefon: 070- 2658997
E-post: tree@treelog.se

TREE LOGISTICS

Tree Logistics AB är ett företag med snabb tillväxt som startades av Joacim Palm i Januari 2012. Med ständiga nya ideér, kundfokus och miljö/kvalitetsfokusering garanterar vi våra kunder bästa servicen till bästa pris.

ISO- CERTIFIERADE

Under våren 2013 blev vi ISO- certifierade under standarderna 14001:2004 och 9001:2008 . Något vi har full fokus på och som vi är mycket stolta över.

FÖLJ OSS

Copyright © TREE LOGISTICS AB  |  Sitemap  |   Cookies

Powered by Sitesmart