Logistiklösning

Med E4:an som granne sköter vi leveranser landet runt samt inom Europa. Vi på Tree Logistics erbjuder moderna, heltäckande och utvecklade logistiklösningar för alla typer av företag oavsett bransch för att ditt företag ska kunna effektivisera logistikkedjan i högsta möjliga mån.

Kvalitet och leveranser som kommer fram i utsatt tid

Vi hjälper dig med en kundanpassad lösning som följer dina önskemål och krav. Oavsett vikt, volym, farligt gods eller krav på hämtnings tider så skräddarsyr vi en logistiklösning där du får trygga transporter som kommer fram i tid.

Kontakta oss

Kundlager för ompaketering och optimal logistik för din produktion

Gör logistikkedjan så effektiv som möjligt genom att välja en tredjepartslösning via oss. Vi på Tree Logistics erbjuder  både lagerhållning, ompaketering, kit-lösningar och frakt.

Kontakta oss
KONTAKTA OSS

Hallevadsgatan 8. 595 35 Mjölby
Produktionstelefon: 070- 2658997
E-post: tree@treelog.se

TREE LOGISTICS

Tree Logistics AB är ett företag med snabb tillväxt som startades av Joacim Palm i Januari 2012. Med ständiga nya ideér, kundfokus och miljö/kvalitetsfokusering garanterar vi våra kunder bästa servicen till bästa pris.

ISO- CERTIFIERADE

Under våren 2013 blev vi ISO- certifierade under standarderna 14001:2004 och 9001:2008 . Något vi har full fokus på och som vi är mycket stolta över.

FÖLJ OSS

Copyright © TREE LOGISTICS AB  |  Sitemap  |   Cookies

Powered by Sitesmart