Allt från mindre 
E-handlare till Toyota Material Handling

Anpassade lösningar för både stora globala företag till mindre nationella

Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Europe är en del av Toyota Industries Corporation. Sedan 2001 är Toyota Material Handling globalt nummer ett inom materialhantering och är idag verksamma i fem regioner runt om i världen . Toyota Material Handling är en verksamhet som ligger granne med vår och vi hjälper dem med logistik av vissa produkter samt lagerhållning.

Kontakta oss

Väderstadsverken

Väderstadverken har varit med oss på Tree Logistics sedan start 2012 och är en av våra största kunder. Vi sköter allt från lagerhållning och logistiklösningar till kit-operationer. Förutom packning och inventering så sköter vi även deras emballagelager med vår precisa emballage-pool! Ett kostnadseffektivt och miljömedvetet samarbete helt enkelt.

Kontakta oss
KONTAKTA OSS

Hallevadsgatan 8. 595 35 Mjölby
Produktionstelefon: 070- 2658997
E-post: tree@treelog.se

TREE LOGISTICS

Tree Logistics AB är ett företag med snabb tillväxt som startades av Joacim Palm i Januari 2012. Med ständiga nya ideér, kundfokus och miljö/kvalitetsfokusering garanterar vi våra kunder bästa servicen till bästa pris.

ISO- CERTIFIERADE

Under våren 2013 blev vi ISO- certifierade under standarderna 14001:2004 och 9001:2008 . Något vi har full fokus på och som vi är mycket stolta över.

FÖLJ OSS

Copyright © TREE LOGISTICS AB  |  Sitemap  |   Cookies

Powered by Sitesmart