Effektiv hantering av emballage med miljö och ekonomi i fokus

Vårt största fokus ligger på att effektivisera processen och på ett säkert sätt hantera dina produkter.

Pallpool, en besparing för både vår miljö och din ekonomi

En stor del av lagerhållning innebär även hantering och förbrukning av emballage. Med miljön i åtanke, och självklart kostnader som kommer med detta, så har vi tagit fram en emballagepool. När ditt företags produkter har lagerförts, packats om eller nåt sin slutdestination hos kund så kommer både pallar och pallkragar in i vår Pallpool. Alla pallar som då fortfarande är i fint skick återanvänds för att lagerhålla och frakta din produkter. En kostnadseffektiv och miljövänlig lösning helt enkelt.

Kontakta oss

Automatiserad hantering av pallar och emballage

Att jobba på lager kan i många fall innebära tunga lyft och repetivt arbete, ofta i ett högt arbetstempo. Vi ville optimera arbetsmiljön för våra anställda med både högre säkerhet och bättre ergonomi.  Den automatiserade emballagehanteringen sparar på våra anställda både fysiskt och psykiskt, vilket bidrar till att de kan fortsätta hålla fullt fokus på säker hantering av dina gods.

Kontakta oss
KONTAKTA OSS

Hallevadsgatan 8. 595 35 Mjölby
Produktionstelefon: 070- 2658997
E-post: tree@treelog.se

TREE LOGISTICS

Tree Logistics AB är ett företag med snabb tillväxt som startades av Joacim Palm i Januari 2012. Med ständiga nya ideér, kundfokus och miljö/kvalitetsfokusering garanterar vi våra kunder bästa servicen till bästa pris.

ISO- CERTIFIERADE

Under våren 2013 blev vi ISO- certifierade under standarderna 14001:2004 och 9001:2008 . Något vi har full fokus på och som vi är mycket stolta över.

FÖLJ OSS

Copyright © TREE LOGISTICS AB  |  Sitemap  |   Cookies

Powered by Sitesmart